Ngjarjet

Aktivitetet në të ardhmen

No news available.

Aktivitetet në të shkuarën

Friday, 17.11.2017 - Saturday, 18.11.2017 - Hotel "SOKRAT" | Ngjarjet

Sindikata e Postë-Telekomit (SPPT) dhe Fondacioni "Friedrich Ebert“, me mbështetjen e sindikatës gjermane Ver.di dhe Uni Global organizuan në Tiranë,…


më shumë

Tuesday, 14.11.2017 - Biblioteka Universitare Shkodër | Ngjarjet

Në datën 14 Nentor 2017 u mbajt ne qytetin e Shkodrës Konferenca Shkencore mbi veprën artisitike dhe politike te Musine Kokalarit. Ky aktivitet u…


më shumë

Thursday, 12.10.2017 - Sunday, 29.10.2017 - Tirana International Hotel | Ngjarjet

Akademia për Demokracinë Sociale ka për qëllim të sjellë orientime politiko-sociale dhe njohuri kyçe në demokracinë sociale, duke komunikuar vlerat…


më shumë

Wednesday, 04.10.2017 - Hotel Tirana Internacional | Ngjarjet

Fondacioni Friedrich Ebert se bashku me Qendren Shqiptare per Qeverisje te Mire ka organizuar nje forum mbi temen „Sfidat e Sigurisë Kibernetike në…


më shumë

Wednesday, 13.09.2017 - Sunday, 17.09.2017 - Hotel Adriatik, Durrës | Ngjarjet

Në datat 13 deri 17 Shtator Fondacioni Friedrich-Ebert në Tiranë organizoi për herë të pestë Together in Europe – Kampi për të rinj në Durres mbi…


më shumë

Wednesday, 05.07.2017 - Thursday, 06.07.2017 - Kombëtar në qendrën rinore - Tiranës. | Ngjarjet

Edhe këtë vit Fondacioni Friedrich Ebert ka mbështetur evenimentin vjetor të Kongresit Rinor Kombëtar. Me datat 5 dhe 6 Korrik 2017 u mbajt eventi i…


më shumë

Wednesday, 31.05.2017 - Departamentit të Gazetarisë - Tiranë. | Ngjarjet

EU Policy Hub me mbështetjen e Fondacionit Friedrich Ebert organizoi me 31 Maj 2017 një seminar me temë “Diskursi i Integrimit Evropian në Shtypin e…


më shumë

Tuesday, 28.02.2017 - Tiranë | Ngjarjet

Forumi i Politikave të Integrimit ‘EU Policy Hub’ (EUPH) se bashku me Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë…


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Publikime

Kthehu në fillim