Ngjarjet

Aktivitetet në të ardhmen

No news available.

Aktivitetet në të shkuarën

Saturday, 24.11.2018 - Rogner Hotel Tirana | Ngjarjet

Fondacioni “Friedrich Ebert” në bashkëpunim të ngushtë me “Qëndresën Qytetare”, prezantuan ditën e shtunë, datë 24 Nëntor 2018 në një tryezë diskutimi…


më shumë

Thursday, 15.11.2018 - Rogner Hotel Tirana | Ngjarjet

Pёrpjekjet e vendeve tё Ballkanit Perёndimor dhe perspektiva e tyre Europiane u diskutuan gjatё Forumit Rajonal me temë ‘“Lodhja e dyfishtë” e…


më shumë

Wednesday, 31.10.2018 - Tirana International Hotel | Ngjarjet

Shoqata "Together for Life" me mbështetjen e Fondacionit Friedrich Ebert ka realizuar studimin "Largimi i mjekëve nga Shqipëria" ku ka marrë në pyetje…


më shumë

Thursday, 20.09.2018 - Hotel "Rogner", Tiranë | Ngjarjet

Fondacioni Friedrich Ebert ne bashkepunim me Citizens Channel zhvilloi trajnimin "Op - Eds dhe Metodat e Kërkimit" ne Tirane me 20 Shtator.


më shumë

Wednesday, 19.09.2018 - Kinema "Millennium" | Ngjarjet

"Intervistë me Diktatorin": Një mundësi për të rinjtë të dinë më shumë rreth ish-diktatorit Enver Hoxha

Rezistenca Qytetare: Niveli i njohjes së…


më shumë

Wednesday, 27.06.2018 - Tirana International Hotel | Ngjarjet

Fondacioni “Friedrich Ebert” në bashkëpunim me “Qëndresën Qytetare”, organizuan në datë 27 qershor 2018, në mjediset e Hotel Tirana International,…


më shumë

Wednesday, 20.06.2018 - Sunday, 24.06.2018 - Durres, Albania | Ngjarjet

Fondacioni Friedrich Ebert në Tiranë, në bashkëpunim me Dialogun zyrën rajonale për dialog të Evropës Juglindore organizoi me sukses në Durrës…


më shumë

Tuesday, 17.04.2018 - Rogner Hotel Tirana | Ngjarjet

Sot me daten 17 Prill 2018 fondacioni Friedrich Ebert dhe Olof Palme Center ne bashkepunim me Qendren per te Drejtat ne Pune organizuan forumin e…


më shumë

Thursday, 08.03.2018 - Tirana International Hotel | Ngjarjet

Në datë 8 Mars 2018, Fondacioni “Friedrich Ebert” në bashkëpunim të ngushtë me “Rrjetin Shqiptar të Grave në Shkencë”, organizuan tryezën e…


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Publikime

Kthehu në fillim