Ngjarjet

Aktivitetet në të ardhmen

No news available.

Aktivitetet në të shkuarën

Tuesday, 17.12.2019 - Tirana International Hotel | Ngjarjet

Në dt. 17 dhjetor 2019, Fondacioni “Friedrich Ebert” organizoi Forumin e “Shoqërisë Civile mbi Reformën Elektorale”.


më shumë

Wednesday, 11.12.2019 - Tirana International Hotel | Ngjarjet

Ne dt. 11 dhjetor 2019, Fondacioni “Friedrich Ebert” organizoi tryezen e rrumbullaket, fokusuar mbi, “Migracionin, Edukimin dhe Integrimin Evropian”,…


më shumë

Thursday, 31.10.2019 - Sunday, 17.11.2019 - Rogner Hotel Tirana | Ngjarjet

Edicioni i katërt i Akademisë për Demokraci Sociale të Fondacionit Friedrich Ebert u mbajt në Tiranë në 31 Tetor - 03 Nentor dhe 14 - 17 Nëntor 2019.


më shumë

Thursday, 07.11.2019 - Friday, 08.11.2019 - Rogner Hotel Tirana | Ngjarjet

Në datat 7 dhe 8 nëntor fondacioni Friedrich Ebert dhe Olof Palme International Center organizuan workshopet mbi rolin e këshillave të punëtorëve në…


më shumë

| Ngjarjet

Që prej vitit 2010 Fondacioni Friedrich Ebert (FES) zbaton në Shqipëri projektin “Loja simuluese mbi Politikën vendore: Pa rini nuk ka shtet” me…


më shumë

Sunday, 15.12.2019 - Tirana International Hotel | Ngjarjet

Fondacioni „Friedrich Ebert“ (FES) ne bashkëpunim të ngushtë me Kongresin Rinor Kombëtar (KRK) organizuan në 15 Korrik 2019 Asamblenë e Shtatë të…


më shumë

Wednesday, 06.03.2019 - Libraria “Tirana Times” | Ngjarjet

Fondacioni “Friedrich Ebert” promovoi në dt. 06 Mars 2019, studimin me titull “Rinia Shqiptare 2018/2019”.


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Publikime

Kthehu në fillim