Ngjarjet

Aktivitetet në të ardhmen

No news available.

Aktivitetet në të shkuarën

- Web-Seminar | Ngjarjet

Fondacioni Friedrich Ebert organizoi edhe këtë vit aktivitetin e kthyer në një nga shtyllat kryesore të punës për fuqizimin e të rinjve dhe edukimin…


më shumë

- Botim studimor | Ngjarjet

Dhjetë intelektualë të mirënjohur, filozofë, gazetarë, mendimtarë e përkthyes, shkrimtarë e njohës shumë të mirë të dinamikave në vend e jashtë tij u…


më shumë

- Botim studimor | Ngjarjet

Covid-19 ka goditur rëndë botën e punës në Shqipëri, veçanërisht punëtorë/et informalë dhe prekariat, gratë e grupet e margjinalizuara. Intensiteti i…


më shumë

- Botim studimor | Ngjarjet

Në vitin 2019 Fondacioni “Friedrich Ebert“ dhe Olof Palme International Center ndërmorrën studimin mbi nivelin e stresit dhe faktorët që ndikojnë në…


më shumë

- Botim studimor | Ngjarjet

Fondacioni “Friedrich Ebert” në bashkëpunim të ngushtë me ish Ministrin e Evropës dhe Punëve të Jashtme, Z. Dtimir Bushati ka realizuar botimin,…


më shumë

- Web-Seminar | Ngjarjet

Forumi i Politikave të Integrimit prej prillit të këtij viti është duke zbatuar projektin “Komunikimi i negociatave për anëtarësimin në BE”.


më shumë

- Web-Seminar | Ngjarjet

"Roli i shoqërisë civile dhe rinisë në procesin e integrimit në BE" seria e web-seminareve të organizuar nga Zyra e BE-së dhe Zyra e Tiranës e…


më shumë

- Web-Seminar | Ngjarjet

Friedrich-Ebert-Stiftung Zyra e Tiranës në bashkëpunim të ngushtë me Kongresin Rinor Kombëtar po zbatojnë këtë vit projektin "Politikat rinore në…


më shumë

Tuesday, 23.06.2020 - Web-Seminar | Ngjarjet

Më 23 qershor 2020, Friedrich Ebert Stiftung Zyra e Tiranës dhe Zyra e Shkupit, së bashku me FES Mittel- und Osteuropa, organizuan diskutimin online…


më shumë

- Home Office | Ngjarjet

Përfundoi trajnimi 3 ditor për koordinatorët lokal, pjesë e nismës "Jeto qytetin tënd!", e cila zbatohet nga Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me…


më shumë

Thursday, 27.02.2020 - Rogner Hotel Tirana | Ngjarjet

CSDG - Qendra për Studimin e Demokracisë dhe Qeverisjes me mbështetjen e Friedrich-Ebert-Stiftung Tirana, ka iniciuar Barometrin Shqiptar të Sigurisë…


më shumë

Saturday, 22.02.2020 - Saturday, 22.02.2020 - Tirana International Hotel | Ngjarjet

Tiranë, më 22 shkurt 2020 u organizua konferenca me titull: “Një kontinent – një e ardhme: Zgjerimi i BE-së në Ballkanin Perëndimor”. Kjo konferencë u…


më shumë

Tuesday, 04.02.2020 - Hotel Tirana Internacional | Ngjarjet

EcoAlbania dhe Friedrich Ebert Stiftung organizuan më datë 4 Shkurt 2020, ora 10:00, në ambientet e Hotel Tirana Internacional, tryezën e rrumbullakët…


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Publikime

Kthehu në fillim