Ngjarjet

Aktivitetet në të ardhmen

No news available.

Aktivitetet në të shkuarën

| News, Ngjarjet, Publikime

Akademia e Konsumatorit u realizua për të tretin vit nga Qendra “Konsumatori Shqiptar” me mbështetjen e Friedrich Ebert Stiftung, Tirana, në periudhën…


më shumë

| News, Ngjarjet, Publikime

Fondacioni Friedrich Ebert organizoi për të tretin vit radhazi Akademinë e Aktivizmit. Një aktivitet ky, i cili ka si qëllim të promovojë dhe ndërtojë…


më shumë

| News, Ngjarjet, News AL

Programi «Economy for All» është një iniciativë e Fondacionit “Friedrich Ebert” që synon të ridimensionojë rolin e aktorëve ekonomikë dhe shoqërorë…


më shumë

| News, Ngjarjet, News AL

Kuvendi i Shqipërisë, Këshilli Kombëtar i Integrimit Europian, në partneritet me Delegacionin e Bashkimit Europian, Fondacionin Friedrich Ebert , dhe…


më shumë

| News, Ngjarjet, News AL

Pjesëmarrja është një element thelbësor i qytetarisë në një shoqëri demokratike. Pjesëmarrja aktive e të rinjve në vendimmarrje dhe veprime në nivel…


më shumë

| News, Ngjarjet, News AL

Në datat 25-27 qershor 2021, FES në bashkëpunim me FRESSH dhe Bashkinë Elbasan, organizuar trajnimin 3 ditor me titull: “Si të menaxhojmë një fushatë…


më shumë

| News, Ngjarjet, News AL

Fondacioni “Friedrich Ebert” në bashkëpunim me Autoritetin për Informimin mbi Dokumentetet e Ish-Sigurimit të Shtetit (AIDSSH) promovuan në datë 24…


më shumë

| News, Ngjarjet, News AL

Fondacioni “Friedrich Ebert” në bashkëpunim me Fondacionin “Qemal Stafa”, organizuan në datë 22 qershor 2021, në mjediset e Hotel Rogner konferencën…


më shumë

| News, Ngjarjet, News AL

Akademia mbi Demokracinë Sociale 2021 ishte edicioni i 6 i këtij aktiviteti, i cili u zhvillua në muajin maj, gjatë datave 12 – 23 maj.Në këtë…


më shumë

| Ngjarjet

U zhvillua në datat 9-10 Prill 2021 workshop-i me temë "Transformimi Social-Ekologjik" në kuadër të projektit "Planet Lokale të Veprimit për Rininë…


më shumë

Thursday, 18.03.2021 - Zoom | Ngjarjet

Fondacioni “Friedrich Ebert” promovoi studimin me titull “Sistemi ekonomik dhe roli i shtetit në shoqëri – Opinione dhe qëndrime të publikut…


më shumë

| Ngjarjet

Botimi i barometrit më të fundit të sigurisë shqiptare thekson sesa thelbësore është siguria për ruajtjen e normalitetit ekonomik dhe shoqëror,…


më shumë

| Ngjarjet, News AL, Type

Fondacioni-Friedrich-Ebert,Kongresi Rinor Kombëtar dhe Konrad-Adenauer-Stiftung Albanien në partneritet me Euronews Albania organizojnë së bashku…


më shumë

- Web-Seminar | Ngjarjet

Në kuadër të bashkëpunimit të ngushtë dhe afatgjatë në iniciativen „Jeto qytetin tënd“, Fondacioni Friedrich Ebert në bashkëpunim me Kongresin Rinor…


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Publikime

Kthehu në fillim