Misioni ynë në Tiranë

FES e ka filluar aktivitetin e tij në Shqipëri në vitin 1991, me një konferencë për demokracinë dhe ekonominë e tregut... (Për më shumë informacion kliko mbi titull)

Privacy Policy of the Video

X Please note: Once you watch the video, data will be transmitted to Youtube/Google. For more information, see Google Privacy.

Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986


info.tirana(at)fes.de
 

Shoqëri civile aktive dhe rinia

Shoqëri civile aktive dhe rinia

Fondacioni bashkëpunon me organizata dhe shoqata të ndryshme, të cilat angazhohen në mënyrë aktive për zhvillimin demokratik të vendit. më shumë

Dialogu social dhe zhvillimi ekonomik

Dialogu social dhe zhvillimi ekonomik

FES bashkëpunon me aktorë të ndryshëm në fushën e ekonomisë dhe në këtë kuadër ne duam të organizojmë dialogë, të cilët kontribuojnë për balancimin e drejtë të interesave dhe për një rritje ekonomike të qëndrueshme. më shumë

Institucione demokratike dhe të pavarura

Institucione demokratike dhe të pavarura

Në një demokraci të re, FES në mënyre aktive inkurajon aktorë në nivel kombëtar, rajonal dhe komunal të cilët të bashkëpunojnë dhe veprojnë me përgjegjësi dhe integritet, kompetent dhe të orientuar nga dialogu. më shumë

Bashkëpunimi rajonal dhe integrimi në EU

Bashkëpunimi rajonal dhe integrimi në EU

Fondacioni mbështet Shqipërinë në sigurimin e kontributeve konkrete për sigurinë dhe stabilitetin në rajon. Për më tepër, FES angazhohet në rritjen e vetëdijes së publikut për procesin e pranimit në BE. më shumë

Publikime

Buxhetimi i përgjegjshvm gjinor

Buxhetimi i përgjegjshvm gjinor

Drejt një dimensioni më të ndjeshëm ndaj gjinisë në procesin e buxhetimit vendor
Tirana, 2024

Shkarko publikimin (13 MB, PDF-File)


Manual "Sfidat e konsumatorit shqiptar në proçesin e integrimit Evropian"

Teliti, Ersida

Manual "Sfidat e konsumatorit shqiptar në proçesin e integrimit Evropian"

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (2 MB, PDF-File)


Një shtytje për zgjerimin

Bushati, Ditmir

Një shtytje për zgjerimin

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (480 KB, PDF-File)


Politika e jashtme në fokus

14.05.2024 | Politika e jashtme në fokus

Ashtu siç pritej zgjedhjet parlamentare dhe presidenciale në Maqedoninë e Veriut rikthyen në pushtet partinë konservatore VMRO-DPMNE. Ajo siguroi…


më shumë

19.04.2024 | Politika e jashtme në fokus

Fundjavën e kaluar Irani ndërmorri një sulm të drejtpërdrejtë kundër Izraelit, përmes qindra dronëve dhe raketave nga territori i tij, duke nxjerrë në…


më shumë

28.03.2024 | Politika e jashtme në fokus

Më 28 gusht 2014, kancelarja gjermane Angela Merkel lanҫoi projektin gjerman ambicioz të quajtur Procesi i Berlinit, një iniciativë që synon rritjen e…


më shumë

Kjo gjithashtu mund të jetë interesante për ju ...

FES Connect

FES Connect

Duke bashkuar njerëzit, në frymën e demokracisë sociale, ne ndajmë burime informacioni në gjuhën angleze nga rrjeti gjerman dhe ai ndërkombëtar të Fondacionit-Friedrich-Ebert.

më shumë

Politika për Evropën

Politika për Evropën

Integrimi evropian duhet të krijohet në një mënyre demokratike, besueshmëri ekonomike-sociale dhe me një politikë të jashtme të barabartë. Ne i dëgjojmë shqetësimet e qytetarëve dhe i identifikojmë vendimmarrësit, duke krijuar mundësi të cilat i qasen një politike transparente.

më shumë

IPS Journal

IPS Journal

“IPS-Journal” është një revistë e re me një trashëgimi shumë të vjetër. Revista nxjerr në pah pabarazinë globale dhe sjell perspektiva të reja për çështje të tilla si mjedisi, integrimi evropian, marrëdhëniet ndërkombëtare, demokracia sociale dhe politika mbi zhvillimin.

më shumë

Facebook

Facebook

Për të mësuar më shumë për FES-in në Tiranë dhe për aktivitetet tona më të fundit, ju mund të na ndiqni dhe në faqen tonë të Facebook-ut.


më shumë

Instagram

Instagram

Për të mësuar më shumë për FES-in në Tiranë dhe për aktivitetet tona më të fundit, ju mund të na ndiqni dhe në Instagram.


më shumë

Dialogu dhe Evropa Juglindore

Dialogu dhe Evropa Juglindore

Pas më shumë se dy dekadave të angazhimit në Evropën Juglindore, FES-i pranon se sfidat dhe problemet që hasen ende në këtë rajon mund të zgjidhen më së miri përmes një kornize të përbashkët rajonale.

më shumë