Publikime

Rendi i ngrirë

Bushati, Ditmir

Rendi i ngrirë

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (260 KB, PDF-File)


Procesi i Berlinit në sfondin e ri të sigurisë në Europë

Bushati, Ditmir; Merja, Albana; Dervishi, Glevin

Procesi i Berlinit në sfondin e ri të sigurisë në Europë

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (290 KB, PDF-File)


The Berlin process in the new European security environment

Bushati, Ditmir; Merja, Albana; Dervishi, Glevin

The Berlin process in the new European security environment

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (290 KB, PDF-File)


Albanien : Gewerkschaftsmonitor

Albanien : Gewerkschaftsmonitor

Berlin, 2023, 2021:

Shkarko publikimin


NATO e së nesërmes

Bushati, Ditmir

NATO e së nesërmes

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (270 KB, PDF-File)


Manuali i negociatave për qytetaret mbi anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian

Manuali i negociatave për qytetaret mbi anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian

Manual për qytetarët
Tirana, 2023

Shkarko publikimin (16 MB, PDF-File)


Momenti i Jean Monnet për Europën

Bushati, Ditmir

Momenti i Jean Monnet për Europën

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (320 KB, PDF-File)


Ligji Gjerman për kontrollin e detyrueshëm në zinxhirët e prodhimit

Xhafa, Edlira

Ligji Gjerman për kontrollin e detyrueshëm në zinxhirët e prodhimit

Implikimet për mbrojtjen e punëtorëve dhe mjedisit ne Shqipëri
Tirana, 2023

Shkarko publikimin (1,5 MB PDF-File)


Midis vazhedimësisë dhe ndryshimit

Bushati, Ditmir

Midis vazhedimësisë dhe ndryshimit

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (300 KB, PDF-File)


Comprehensive cooperation between Albania and Kosovo as an auxiliary instrument to a speedy regional economic integration

Dhimolea, Antonela

Comprehensive cooperation between Albania and Kosovo as an auxiliary instrument to a speedy regional economic integration

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (540 KB, PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Ngjarjet

Kthehu në fillim