Publikime

Fundi apo fillimi i një epoke?

Bushati, Ditmir

Fundi apo fillimi i një epoke?

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (270 KB, PDF-File)


Role of regional organizations and initiatives towards acceleration of the Western Balkans' European integration

Dhimolea, Antonela

Role of regional organizations and initiatives towards acceleration of the Western Balkans' European integration

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (1,2 MB PDF-File)


Albania - Greece: Opportunity to unleash positive energies

Bushati, Ditmir

Albania - Greece: Opportunity to unleash positive energies

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (340 KB, PDF-File)


Mes ideales dhe të mundshmes

Bushati, Ditmir

Mes ideales dhe të mundshmes

Mundësi për çlirim energjish pozitive
Tirana, 2023

Shkarko publikimin (270 KB, PDF-File)


The sound reasons for Kosovo's ambition to extend its representation in regional organisations

Dhimolea, Antonela

The sound reasons for Kosovo's ambition to extend its representation in regional organisations

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (630 KB, PDF-File)


Shqipëri - Greqi: Mundësi për çlirim energjish pozitive

Bushati, Ditmir

Shqipëri - Greqi: Mundësi për çlirim energjish pozitive

Tirana, 2023

Shkarko publikimin (360 KB, PDF-File)


Përmbledhje e bazës ligjore për integrimin Evropian

Përmbledhje e bazës ligjore për integrimin Evropian

Material mbështetes për Shkollën e Integrimit Evropian
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (2 MB, PDF-File)


Historia e sindikalizmit shqiptar

Koçi, Dorian; Kasmi, Marenglen

Historia e sindikalizmit shqiptar

1905 - 1961
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (2 MB, PDF-File)


The future is cooperative!?

Beqa, Mentor

The future is cooperative!?

Perceptions and reality from the Western Balkans
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (4,5 MB PDF-File)


Harnessing the power of women in the security agenda

Proko, Erisa

Harnessing the power of women in the security agenda

Achievements and challenges in mainstreaming and implementation of the women, peace, and security agenda in Albania from the public opinion perspective
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (3,4 MB PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Ngjarjet

Kthehu në fillim