Rregullorja mbi Privatësine

Publikimi i të dhënave personale mbi përdoruesin

Përdorimi i ofertave nga Friedrich-Ebert-Stiftung (p.sh. të botimeve ose ngjarjeve) zakonisht kërkon specifikimin e të dhënave personale (p.sh. detajet e kontaktit si emrat, adresat postare, adresat e e-mailit). Mbledhja, përpunimi dhe përdorimi i këtyre të dhënave është i lejuar vetëm për Friedrich-Ebert-Stiftung brenda kuadrit ligjor. Ku kërkohet pëlqimi juaj (p.sh., kur regjistroheni për gazetën), Friedrich-Ebert-Stiftung kujdeset maksimalisht për të siguruar që përmbajtja dhe kërkesat formale për pëlqimin e duhur janë plotësuar. Ju keni mundësinë të rifitoni përmbajtjen e deklaratës tuaj të pëlqimit në çdo kohë. Ju gjithashtu mund ta revokoni pëlqimin tuaj për përpunimin dhe përdorimin e të dhënave tuaja në çdo kohë.


Analizat e faqes

Kjo faqe interneti përdor Matomo, një softuer rrjeti i cili analizon burime të aksesueshme. "Matomo" përdor "cookies", të cilat janë skedarë teksti të vendosura në kompjuterin tuaj, për të ndihmuar në faqen e internetit të analizojë se si përdoruesit përdorin faqen. Informacioni i gjeneruar nga "cookie" në lidhje me përdorimin tuaj të faqes (përfshirë adresën tuaj IP anonimizuar para ruajtjes së saj) do të ruhet në serverin e ofruesit të shërbimit në Gjermani. Ju mund të refuzoni përdorimin e cookie-ve duke zgjedhur cilësimet e duhura në shfletuesin tuaj, megjithatë ju lutem vini re se nëse e bëni këtë ju mund të mos jeni në gjendje të përdorni funksionalitetin e plotë të kësaj faqeje interneti.

Kthehu në fillim