Publications

NATO 2.0

Bushati, Ditmir

NATO 2.0

Tirana, 2022

Download publication (120 KB, PDF-File)


Zgjimi europian

Bushati, Ditmir

Zgjimi europian

Tirana, 2022

Download publication (110 KB, PDF-File)


Çmimi i të ardhmes

Bushati, Ditmir

Çmimi i të ardhmes

Tirana, 2022

Download publication (120 KB, PDF-File)


Albanien : Gewerkschaftsmonitor

Berlin, 2022, 2021:

Go to Publication


Muzgu i sigurisë Europiane

Bushati, Ditmir

Muzgu i sigurisë Europiane

Tirana, 2022

Download publication (80 KB, PDF-File)


Pritshmëritë nga qeveria e re gjermane

Bushati, Ditmir

Pritshmëritë nga qeveria e re gjermane

Tirana, 2022

Download publication (90 KB, PDF-File)


(De)politicization of citizens' concerns on security in Albania's public debate

Koxha, Klaudia

(De)politicization of citizens' concerns on security in Albania's public debate

Understanding and addressing the mismatch
Tirana, 2022

Download publication (3,8 MB PDF-File)


Citizens' perception on Albania's Eu integration process

Madhi, Gentiola

Citizens' perception on Albania's Eu integration process

Will the belief that the sun rises from the West prevail?
Tirana, 2022

Download publication (3,4 MB PDF-File)


Law enforcement and equal treatment of citizens in Albania

Beqa, Mentor

Law enforcement and equal treatment of citizens in Albania

The need for a renewed agenda
Tirana, 2022

Download publication (4 MB, PDF-File)


Shteti i Mirëqenies dhe demokracia sociale

Shteti i Mirëqenies dhe demokracia sociale

Tirane, 2022

Download publication (3,9 MB PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung
Tirana

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Events

back to top