Search

84 results:
1.
14.05.2024 | Spotlight on Foreign Policy | Spotlight on Foreign Policy
Shpresa e tretur në zhgënjim - Ditmir Bushati, Maj 2024
 
Ashtu siç pritej zgjedhjet parlamentare dhe presidenciale në Maqedoninë e Veriut rikthyen në pushtet partinë konservatore VMRO-DPMNE. Ajo siguroi thuajse shumicën e vendeve të nevojshme në parlament…  
NATO/OTAN Logo | Author: Unknown
2.
21.03.2024 | Spotlight on Foreign Policy | Spotlight on Foreign Policy
Kucova airbase: the strategic regional security investment of NATO in Albania - Alba Cela, Mars 2024
 
Albania’s 15th NATO accession anniversary could not have had a better marker than the re-opening of the Kucova air base.This is a strong signal of engagement of the Alliance in a region marked by…  
3.
12.03.2024 | Spotlight on Foreign Policy | Spotlight on Foreign Policy
Rrethimi demokratik - Ditmir Bushati, Mars 2024
 
Ndërkohë që kemi hyrë në vitin e tretë të luftës në Europë, si pasojë e agresionit rus kundër Ukrainës, dallimi mes veriut dhe jugut të kontinentit është evident për sa i përket formësimit të…  
4.
06.02.2024 | Spotlight on Foreign Policy | Spotlight on Foreign Policy
Pika të zeza apo të ndritshme? - Ditmir Bushati, Shkurt 2024
 
Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një pjese të mirë të popullsisë së botës. Në kuptimin e sigurisë, pikënisja e vitit 2024 mund të jetë…  
5.
10.10.2023 | Publication
Economy 2.0: Education and startups as social factors
 
On May 29, 2023, together with representatives of civil society, young people invested in startups, experts, lecturers of the Faculty of Economics and representatives of the government and the…  
6.
10.10.2023
Reflecting on 32 Years of Dedication and Unity: A Journey Through Time with the Post and Telecom Workers Union
 
The Albanian Post and Telecom Workers Union, in cooperation with the Friedrich Ebert Foundation, presented a reflection of their 32 years of hard work in the telecommunications sector since the…  
7.
10.10.2023 | Publication
Consumer Academy 5 - Strengthening the role of consumers in the European Union Integration process
 
The Friedrich Ebert Foundation in cooperation with the Albanian Consumer Centre organized the 5th annual Consumer Academy.  
8.
10.10.2023 | Publication
#TiranaGreenAcademy2030
 
In June 2023, the Friedrich Ebert Foundation, in collaboration with the Albanian National Environment Council, organized the first Tirana Green Academy.  
9.
09.10.2023 | Publication
PODA, the second season of raising the voice of Albanian youth.
 
The PODA podcast is an innovative project of the Friedrich Ebert Foundation in Tirana, conceived with and moderated by Bekim Shehu, an expert in communication and civil society issues.  
10. Privacy Policy  
Privacy Policy The Friedrich-Ebert-Stiftung e.V. attaches the utmost importance to the protection of your personal data. It strictly adheres to the legal provisions governing the permissibility of…  
Search results 1 until 10 of 84