Search

3 results:
NATO/OTAN Logo | Author: Unknown
1.
21.03.2024 | Spotlight on Foreign Policy | Spotlight on Foreign Policy
Kucova airbase: the strategic regional security investment of NATO in Albania - Alba Cela, Mars 2024
 
Albania’s 15th NATO accession anniversary could not have had a better marker than the re-opening of the Kucova air base.This is a strong signal of engagement of the Alliance in a region marked by  
2.
06.02.2024 | Spotlight on Foreign Policy | Spotlight on Foreign Policy
Pika të zeza apo të ndritshme? - Ditmir Bushati, Shkurt 2024
 
…Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një pjese të mirë të popullsisë së botës. Në kuptimin e sigurisë, pikënisja e vitit 2024 mund të jetë 7 tetori i vitit të…  
3.
12.03.2024 | Spotlight on Foreign Policy | Spotlight on Foreign Policy
Rrethimi demokratik - Ditmir Bushati, Mars 2024
 
Ndërkohë që kemi hyrë në vitin e tretë të luftës në Europë, si pasojë e agresionit rus kundër Ukrainës, dallimi mes veriut dhe jugut të kontinentit është evident për sa i përket formësimit të