Friedrich-Ebert-Stiftung
Për ne

Friedrich-Ebert-Stiftung

Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) është fondacioni më i vjetër politik në Gjermani me një traditë të pasur në demokracinë sociale që daton nga themelimi i saj në vitin 1925. më shumë

Friedrich Ebert
Për ne

Friedrich Ebert

Friedrich Ebert ishte Presidenti i parë i Republikës së Weimar-it nga viti 1919-1925. Ai mbrojti zhvillimin e një demokracie parlamentare, e konsideroi veten si president të të gjithë Gjermanëve dhe ishte i përkushtuar... më shumë

FES Tiranë
Për ne

FES Tiranë

FES e ka filluar aktivitetin e tij në Shqipëri në vitin 1991, me një konferencë për demokracinë dhe ekonominë e tregut. Institucionet politike demokratike dhe zhvillimet social-ekonomike kanë qenë dhe do të jenë temat... më shumë

Team & Contact
Për ne

Team & Contact

Meet the team of FES Tirana! më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986


info.tirana(at)fes.de
 

Praktika
Për ne

Praktika

Jemi të kënaqur t'u ofrojmë studentëve dhe sapo të diplomuarve të rinj nga Shqipëria, Gjermania dhe vendet evropiane mundësinë për të përfunduar praktikën në zyrën e FES-it në Tiranë. më shumë