Friedrich-Ebert-Stiftung
Për ne

Friedrich-Ebert-Stiftung

Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) është fondacioni më i vjetër politik në Gjermani me një traditë të pasur në demokracinë sociale që daton nga themelimi i saj në vitin 1925. More

Friedrich Ebert
Për ne

Friedrich Ebert

Friedrich Ebert ishte Presidenti i parë i Republikës së Weimar-it nga viti 1919-1925. Ai mbrojti zhvillimin e një demokracie parlamentare, e konsideroi veten si president të të gjithë Gjermanëve dhe ishte i përkushtuar... More

FES Tiranë
Për ne

FES Tiranë

FES e ka filluar aktivitetin e tij në Shqipëri në vitin 1991, me një konferencë për demokracinë dhe ekonominë e tregut. Institucionet politike demokratike dhe zhvillimet social-ekonomike kanë qenë dhe do të jenë temat... More

Team & Contact
Për ne

Team & Contact

Meet the team of FES Tirana! More

Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info(at)fes-tirana.org
 

Praktika
Për ne

Praktika

Jemi të kënaqur t'u ofrojmë studentëve dhe sapo të diplomuarve të rinj nga Shqipëria, Gjermania dhe vendet evropiane mundësinë për të përfunduar praktikën në zyrën e FES-it në Tiranë. More

back to top