Friedrich-Ebert-Stiftung Tiranë

FES e ka filluar aktivitetin e tij në Shqipëri në vitin 1991, me një konferencë për demokracinë dhe ekonominë e tregut. Institucionet politike demokratike dhe zhvillimet social-ekonomike kanë qenë dhe do të jenë temat kryesore në aktivitetet tona. Në bashkëpunim me organizata partnere shqiptare, FES synon forcimin e një kulture politike demokratike, një zhvillim ekonomik të qëndrueshëm dhe të drejtë nga ana sociale, në të cilin interesat dhe të drejtat e punëtorëve njihen dhe mbrohen, synon gjithashtu edhe krijimin e strukturave funksionuese shtetërore dhe një shoqëri aktive.

Projektet tona

Ngjarjet

| Publication, News, Ngjarjet

Qendresa Qytetare ka publikuar raportin e saj për shpenzimet e universiteteve publike në Shqipëri, me mbështetjen e Fondacionit Friedrich Ebert.


më shumë

| Publication, News, Ngjarjet

Ekonomia e gjinisë ishte në fokus të dy eventeve të organizuara në Tiranë më 10 nëntor 2022.


më shumë

| Publication, News, Ngjarjet

Qendra për Studimin e Demokracisë dhe Qeverisjes, e mbështetur nga Friedrich Ebert Stiftung Tirana, ka përfunduar Barometrin Shqiptar të Sigurisë…


më shumë

Publikime

Ripërtëritja e procesit të Berlinit

Bushati, Ditmir

Ripërtëritja e procesit të Berlinit

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (280 KB, PDF-File)


Analiza e shpenzimeve financiare të universiteteve publike në shqipëri

Xhemollari, Rigels

Analiza e shpenzimeve financiare të universiteteve publike në shqipëri

Raport monitorimi ; viti akademik 2021 - 2022
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (4,4 MB PDF-File)


Intimiteti strategjik

Bushati, Ditmir

Intimiteti strategjik

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (100 KB, PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Stafi & Kontaktet

Kontaktoni me Stafin e FES-it në Tiranë! më shumë

Kthehu në fillim