Stafi & Kontaktet

Stine Klapper

Përfaqësuese e zyrës për Shqipërinë

+355 (0)4 2250986-105

E-Mail

Rezarta Ajazaj

Menaxhere Programi

+355 (0)4 2250986-102

E-Mail

Genci Lamllari

Financë / Menaxher Programi

+355 (0)4 2250986-104

E-Mail

Jonida Smaja

Menaxhere Programi

+355 (0)4 2250986-101

E-Mail

Mariola Qesaraku

Menaxhere Programi

+355 (0)4 2250986-103

E-Mail

Enea Protopapa

Koordinator i Zyrës dhe Komunikimit

+355 (0)4 2250986
+355 (0)4 2273306

E-Mail

Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

FES Tirana, vendndodhja

Open Street Map

The protection of your data is important for us.
Click on "Activate" to allow us requesting Open Street Map servers to show map.

Activate

Kthehu në fillim