Publikime

Ndikimi i Shqipërisë në rajon në hapësirën shqipfolëse

Ndikimi i Shqipërisë në rajon në hapësirën shqipfolëse

Tirana, 2018

Shkarko publikimin (1,7 MB PDF-File)


Fact-checking

Zguri, Rrapo

Fact-checking

Manual për gazetarët
Tirana, 2018

Shkarko publikimin (1,6 MB PDF-File)


Gazetaria e të dhënave

Zguri, Rrapo

Gazetaria e të dhënave

Manual për gazetarët
Tirana, 2018

Shkarko publikimin (2,8 MB PDF-File)


Albania and Greece

Albania and Greece

Understanding and explaining
Tirana, 2018

Shkarko publikimin (4,8 MB PDF-File)


Financing energy efficiency retrofits in the built environment in Albania

Struga, Meivis; Marko, Oltion

Financing energy efficiency retrofits in the built environment in Albania

Barriers and opportunities
Tirana, 2018

Shkarko publikimin (467 KB, PDF-File)


Digjitalizimi i ekonomisë dhe ndikimi i tij në tregun e punës

Kotorri, Adriatik

Digjitalizimi i ekonomisë dhe ndikimi i tij në tregun e punës

Sfidat për Shqipërinë
Tirana, 2018

Shkarko publikimin (2 MB, PDF-File)


Annual review of labour relations and social dialogue

Doci, Nikoll

Annual review of labour relations and social dialogue

Albania : 2017
Bratislava, 2018

Shkarko publikimin (2,2 MB PDF-File)


Vështrim mbi politikat rinore në shqipëri

Peci, Dafina; Nikolli, Xhulio

Vështrim mbi politikat rinore në shqipëri

Analizë në nivel qendror dhe lokal 2015 - 2019
Tirana, 2018

Shkarko publikimin (730 KB, PDF-File)


Feja dhe edukimi

Sinani, Gjergj

Feja dhe edukimi

Tirana, 2018

Shkarko publikimin (600 KB, PDF-File)


Relations between media and politics in Albania

Zguri, Rrapo

Relations between media and politics in Albania

Tirana, 2018

Shkarko publikimin (3,8 MB PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Ngjarjet

Kthehu në fillim