Publikime

Vrapimi me pengesa

Bushati, Ditmir

Vrapimi me pengesa

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (100 KB, PDF-File)


Albanian security barometer - National survey 2022

Dyrmishi, Arjan

Albanian security barometer - National survey 2022

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (2,3 MB PDF-File)


Barometri i sigurisë Shqipëri - Anketë kombëtare 2022

Dyrmishi, Arjan

Barometri i sigurisë Shqipëri - Anketë kombëtare 2022

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (2,4 MB PDF-File)


Të rinjtë si partnerë në mirëqeverisje

Gjokutaj, Dikensa

Të rinjtë si partnerë në mirëqeverisje

Udhëzues mbi instrumentat ligjorë për përfshirje dhe transparencë në politikbërje
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (750 KB, PDF-File)


NATO 2.0

Bushati, Ditmir

NATO 2.0

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (120 KB, PDF-File)


Zgjimi europian

Bushati, Ditmir

Zgjimi europian

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (110 KB, PDF-File)


Çmimi i të ardhmes

Bushati, Ditmir

Çmimi i të ardhmes

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (120 KB, PDF-File)


Muzgu i sigurisë Europiane

Bushati, Ditmir

Muzgu i sigurisë Europiane

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (80 KB, PDF-File)


Pritshmëritë nga qeveria e re gjermane

Bushati, Ditmir

Pritshmëritë nga qeveria e re gjermane

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (90 KB, PDF-File)


Raporti i monitorimit politik: Maj-Tetor 2021

Kodra, Arbër; Jovani, Diana

Raporti i monitorimit politik: Maj-Tetor 2021

"Programi i Angazhimit Qetetar LGBTI: Politika dhe Përfaqësimi për Avancimin e të Drejtave të Komunitetit LGBTI në Shqipëri"
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (2,2 MB PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Ngjarjet

Kthehu në fillim