Publikime

Pritshmëritë nga qeveria e re gjermane

Bushati, Ditmir

Pritshmëritë nga qeveria e re gjermane

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (90 KB, PDF-File)


Raporti i monitorimit politik: Maj-Tetor 2021

Kodra, Arbër; Jovani, Diana

Raporti i monitorimit politik: Maj-Tetor 2021

"Programi i Angazhimit Qetetar LGBTI: Politika dhe Përfaqësimi për Avancimin e të Drejtave të Komunitetit LGBTI në Shqipëri"
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (2,2 MB PDF-File)


Political monitoring report: May-October 2021

Kodra, Arbër; Jovani, Diana

Political monitoring report: May-October 2021

"LGBTI Civic Engagement Program: Politics and Representation for the Advancement of the Rights of the LGBTI Community in Albania"
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (2,2 MB PDF-File)


(De)politicization of citizens' concerns on security in Albania's public debate

Koxha, Klaudia

(De)politicization of citizens' concerns on security in Albania's public debate

Understanding and addressing the mismatch
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (3,2 MB PDF-File)


Citizens' perception on Albania's Eu integration process

Madhi, Gentiola

Citizens' perception on Albania's Eu integration process

Will the belief that the sun rises from the West prevail?
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (2,7 MB PDF-File)


Law enforcement and equal treatment of citizens in Albania

Beqa, Mentor

Law enforcement and equal treatment of citizens in Albania

The need for a renewed agenda
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (2,8 MB PDF-File)


Shteti i Mirëqenies dhe demokracia sociale

Shteti i Mirëqenies dhe demokracia sociale

Tirane, 2022

Shkarko publikimin (4 MB, PDF-File)


Shtegu i ngushtë i zhvillimit

Beqiraj, Irena; Bashari, Knidi

Shtegu i ngushtë i zhvillimit

Koha për politika industriale
Tirana, 2021

Shkarko publikimin (840 KB, PDF-File)


Inovacioni në administratën dhe shërbimet publike në Shqipëri

Kamberi, Geron; Xhindi, Nevila

Inovacioni në administratën dhe shërbimet publike në Shqipëri

"Maratona" që sapo ka nisur
Tirana, 2021

Shkarko publikimin (280 KB, PDF-File)


Arsimi i lartë, sfida per plotesimin dhe ndryshimin e ligjit

Xhemollari, Rigels; Niklekaj, Rudina

Arsimi i lartë, sfida per plotesimin dhe ndryshimin e ligjit

Tirana, 2021

Shkarko publikimin (1,6 MB PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Ngjarjet

Kthehu në fillim