Publikime

Zgjimi europian

Bushati, Ditmir

Zgjimi europian

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (110 KB, PDF-File)


Çmimi i të ardhmes

Bushati, Ditmir

Çmimi i të ardhmes

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (120 KB, PDF-File)


Albanien : Gewerkschaftsmonitor

Berlin, 2022, 2021:

Go to Publication


Muzgui i sigurisë Europiane

Bushati, Ditmir

Muzgui i sigurisë Europiane

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (80 KB, PDF-File)


Pritshmëritë nga qeveria e re gjermane

Bushati, Ditmir

Pritshmëritë nga qeveria e re gjermane

Tirana, 2022

Shkarko publikimin (90 KB, PDF-File)


(De)politicization of citizens' concerns on security in Albania's public debate

Koxha, Klaudia

(De)politicization of citizens' concerns on security in Albania's public debate

Understanding and addressing the mismatch
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (3,8 MB PDF-File)


Citizens' perception on Albania's Eu integration process

Madhi, Gentiola

Citizens' perception on Albania's Eu integration process

Will the belief that the sun rises from the West prevail?
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (3,4 MB PDF-File)


Law enforcement and equal treatment of citizens in Albania

Beqa, Mentor

Law enforcement and equal treatment of citizens in Albania

The need for a renewed agenda
Tirana, 2022

Shkarko publikimin (4 MB, PDF-File)


Shteti i Mirëqenies dhe demokracia sociale

Shteti i Mirëqenies dhe demokracia sociale

Tirane, 2022

Shkarko publikimin (3,9 MB PDF-File)


Shtegu i ngushtë i zhvillimit

Beqiraj, Irena; Bashari, Knidi

Shtegu i ngushtë i zhvillimit

Koha për politika industriale
Tirana, 2021

Shkarko publikimin (840 KB, PDF-File)


Friedrich-Ebert-Stiftung
Tiranë

Rr. Kajo Karafili
Nd-14, Hyrja 2, Kati 1, Kutia
Postare 1418
Tiranë, Albania

+355(0)4 22 50 986
+355(0)4 22 73 306

info.tirana(at)fes.de
 

Ngjarjet

Kthehu në fillim